0 artikels in winkelwagen.

Waarom mannen corrigerend ondergoed dragen?

Corrigerend Ondergoed voor Mannen: ondergoed dat gezondheid, houding en welzijn verbetert

  • Betere houding voor een betere gezondheid: Drukt de schouders zachtjes achterwaarts voor een optimale houding. Een correcte lichaamshouding bevordert de gezondheid en het welzijn.
  • Extra steun voor rug en schouders voorkomt en verlicht spier- en rugpijn: Door de rug te rechten en het lichaam te ondersteunen, dienen te spieren minder kracht uit te oefenen om het lichaamsgewicht te dragen, waardoor spier- en rugpijn wordt voorkomen of verlicht.
  • Controle van de lichaamstemperatuur: Doeltreffend geweven vochtafstotende stoffen zorgen voor een ademende huid en garanderen een hoog draagcomfort.
  • Betere bloedsomloop: Bevordert een gezonde bloedsomloop, zuurstof en nutriënten uitwisseling.
  • Zichtbaar strakkere look: Past zoals een tweede huid. Gerichte compressie zorgt voor een strakkere look.

GA NAAR SHOP

 

Helix MappingTM: bandagetechnieken uit de sportwereld

EQUMEN ontwikkelde in samenwerking met physiotherapeuten, bewegingsdeskundigen en ontwerpers van sportkleding de gepatenteerde Helix Mapping technologie die physiotherapeutische bandage technieken inbouwt in elk corrigerend shirt, singlet of short. Deze technologie heeft als doel het lichaam te ondersteunen en te verstevigen.Kruiselingse compressie verbetert lichaamshouding

Door kruiselings compressie uit te oefenen op het onderste en bovenste deel van de rug, duwt het corrigerend ondergoed shirt of singlet de schouders van de man zachtjes naar achter en wordt zo de lichaamshouding aangepast en verbetert..

In onze webshop kan je online het unieke corrigerend ondergoed voor mannen van EQUMEN kopen.

  • Corrigerende onderhemden en shirts: ontworpen op basis van EQUMEN"sTM HELIX-MAPPINGTM compressie technologie en bestaan uit een mix van Spandex, Micropolyester en Nylon.
  • De Corrigerende onderbroeken en boxershorts: ontworpen om de performantie van het lichaam te bevorderen. Naadloze compressie ondersteunt de spieren met een betere lichaamsmechanica als gevolg. Door een geventileerd kruis en de vochtafstotende stof is het ondergoed uiterst comfortabel en past het perfect op het lichaam.

Alle Corrigerend Ondergoed voor Mannen is verkrijgbaar in wit, zwart en extra compressie grijs

GA NAAR SHOP

 

  Bezig met laden...